Kommer din kat når du kalder ?

Jeg bor på landet og der er masser af plads hvor mine katte kan færdes frit. Men jeg holder øje med mine katte og jeg ser dem en del gange i løbet af dagen. hvis de er ude. Jeg ved hvilken rytme de har og kommer de ikke hjem som de plejer, kalder jeg dem ind så jeg ved at de er ok.Katte har det jo med at skjule sig hvis de er syge eller er kommet til skade, men hvis de er vant til at komme ind, kan man lære sin kat at den, hvis den kan, skal komme hjem alligevelEr de ude døgnet rundt om sommeren, er det sidste jeg gør om aftenen og det første om morgenen, at kalde dem ind til aftensmad/morgenmad for lige at snakke med dem og være sikker på at de er ok. Det er rart at katten kommer når der bliver kaldt på den, så man har nogenlunde styr på hvad der foregår derude. Desuden skaber det et endnu tættere forhold til katten. Mine katte kender deres navn, så det er ret let at lære dem at komme når jeg kalder. De første gange de reagerer positivt på indkaldet, giver jeg dem en lille godbid og kæler med dem. Fuldstændigt det samme som med min hund. Selv min særdeles selvstændige, selvbevidste jagtkat kommer hjem når jeg kalder – måske skal hun lige være færdig med at jage en mus, men hun kommer altid.